Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü
06-1-216-3997

Modul-R tengelyvég megmunkáló fej

Központfúrás + élletörés + oldalazás egyszerre

Katalóguslap  

Alkalmazási területe: tengelyek, rudak, csapok és csövek végének megmunkálása. Egyidőben elvégez 3 műveletet: a központfúrást, a tengelyvég oldalazását és az élletörést. Előnyei: - állandó mélységű csúcsfurat - gépi idő megtakarítás - kevesebb szerszám és szerszámcsere - egyszerű, merev kialaítás közepes és nagy sorozatokhoz - alacsony ár, állítható méret, kis sorozatokhoz is megéri.

A PERFOR Szerszám WebShop Központfúró menüpontjában forgácsoló munkához a Tengelyvég megmunkáló szerszámokon kívül más lehetőségeket is találhat.
Rendezés:
Táblázat / oszlop nézet:

A Modul-R tengelyvég megmunkáló fej egyidőben elvégez 3 műveletet: a központfúrást, a tengelyvég oldalazását és az élletörést. Infó ►

Katalóguslap        Videó

A Modul-R tengelyvég megmunkáló fej egyidőben elvégez 3 műveletet: a központfúrást, a tengelyvég oldalazását és az élletörést. Infó ►

Katalóguslap      Videó

HSSE központfúró 60° kúpszöggel ISO 6411 (DIN 332) szerinti csúcsfészekhez. A lelapolt szárú központfúrókkal a központfúrás és a homlokesztergálás egy műveletben elvégezhető. TiN bevonattal nagyobb sebesség és éltartam.

Katalóguslap    Forgácsolási adatok

60°/120° kúpszögű HSSE központfúró ISO 6411 (DIN 332) szerinti csúcsfészekhez. A 120° kúpszögű védősüllyesztő fokozott pontossági követelmények esetén ajánlott, mert megakadályozza a perem sérülését vagy deformálódását. Automatikus adagolásnál a védőkúp könnyíti az alkatrészek megfogását. A lelapolt szárú központfúrókkal a központfúrás és a homlokesztergálás egy műveletben elvégezhető.

Katalóguslap      Forgácsolási adatok

HSSE központfúró rádiuszos kúppal, ISO 6411 (DIN 332) szerinti csúcsfészekhez. A rádiusz csökkenti a törésveszélyt, a vonal menti felfekvés révén jobban központosít és a védősüllyesztő előnyeit is nyújtja. A lelapolt szárú központfúrókkal a központfúrás és a homlokesztergálás egy műveletben elvégezhető. 

Katalóguslap      Forgácsolási adatok

A Modul-R tengelyvég megmunkáló fejek 1-1 lapkát tartalmaznak, de a központfúró tartó perselyt és a központfúrót külön kell megrendelni a kívánt csúcsfészek alakja és mérete szerint.